top of page
  • Instagram - Black Circle
leden in denktank

Kleurrijk Fryske Marren

Denktank

Datums: 

 

Dinsdag 19  Maart 2024

Ontvangst 19.30 - start  20.00.

Locatie: Boer Bart schoterweg 26 Rotstergaast 

Iedereen is welkom 

Denktank de vier W’s!

 

  • Waarom?

  • Wie doen er mee?

  • Waar praten we over?

  • Wat levert het op?

 

Waarom?

Tsja, waarom zijn we gestart met de denktank? Omdat we geen politieke partij kunnen vormen zonder de stem van onze inwoners zelf te horen. We willen weten wat er speelt.

 

Wie doen er mee?

Iedereen die mee wil praten of een idee wil neerleggen is welkom. Aan onze denktank-tafel schuiven inwoners uit alle lagen van de samenleving. We zijn immers allemaal gelijk?

We zorgen er voor dat een denktank avond vooral gezellig is. Als je je prettig voelt, dan voel je je ook vrij om te zeggen wat jij denkt of meegekregen hebt uit je omgeving.

 

Waar praten we over?

We praten over actuele onderwerpen. De ene keer over wat er tijdens de algemene beschouwingen besproken gaat worden. Maar juist ook onderwerpen waar onze denktankers over willen praten. Zoals huisvesting voor jongeren en ouderen, nieuws uit de dorpen, jeugdketen, asielbeleid, leefbaarheid in onze dorpen of veiligheid onderweg.

 

Wat levert het op?

Kleurrijk Fryske Marren kan met de hulp en denkkracht van de denktank beter en goed onderbouwd standpunten neerleggen, sterke amendementen schrijven en een standvastig beleid voeren in de gemeenteraad. Hierdoor krijgen we meer slagkracht en worden onze standpunten breder gedragen. Zonder de bijdrage van de denktank zou dit veel lastiger zijn.

 

bottom of page